Templates Blog by JustHost

15-vuotta juhlanäyttely 2020

Mielentaide ry järjestää kaksiosaisen 15-vuotta juhlanäyttelyn 3.6. - 31.7.2020 Riihimäen kaupungin kirjastossa. Samuli Parosen salissa esille saadaan erilaisia seinäteoksia (maalaukset, valokuvataide, luokittelematon) sekä veistos- ja patsastaidetta unohtamatta av-taidetta. Samuli Parosen salin näyttely päättyy 30.6.2020 (purkupäivä 1.7.) ja toisen kerroksen vitriininäyttelyn kesto on melkein 2 kuukautta päättyen 30.7.2020. Taiteilijahaku on päättynyt.

Näyttely avataan 3.6.2020 klo 16:30 - 17:30 yksityisellä kutsuvierastilaisuudella (suljetut ovat) ja klo 17:30 - 18:30 avajaiset jatkuvat julkisena tilaisuutena avoimin ovin. Lisätietoja toukokuun aikana mielentaide.fi/tapahtumat tai Riihimäen kaupungin tapahtumakalenterista.

Näyttelyn valmistumisessa, tältä sivulta tulee löytymään teosluettelot ja teosten ostovarausohjeet sekä taiteilijoiden esittelyt.

Taiteilijat 15-vuotta juhlanäyttelyyn

1. Petri Kecman (Helsinki): algoritminen taide videonäytöllä
2. Mari Asikkala (Muhos): maalauksia
3. Heidi Anttila (Espoo): keramiikkateokset
4. Marko From (Naantali): 4 valokuvan sarja Maanisdepressiivisen neljät kasvot
5. Riikka Ilander (Espoo): maalauksia
6. Anja Haavisto (Tampere): maalaukset
7. Sirkka Lasner (Teura): näyttelyä täydentäen mm veistoksia ja patsaista.
8. Juhani Kivikko (Helsinki): valokuvateokset

9. Mielentaide ry: Taidetta maan ja taivaan väliltä 2005 - 2020
---------------------------------------------------------------

Näyttelyyn osallistumisen on voinut peruuttaa ilman panttimaksun / osallistumismaksun menettämistä maaliskuun aikana. Peruutuksia on 4 + 1 hylätty taiteilija, jolloin alun 13 henkilötaiteilijasta teosten vähennys on 22 kpl. Näyttelyn järjestyessä alkuperäiseen paikkaansa, tullaan lisäämään mukana olevien taiteilijoiden teosmäärää, jolloin taidemaalarit saavat 10 teosta. Työn alla on myös saada jäsenistöstä 2 taiteilijaa lisää mukaan.

Vallitsevan koronatilanteen takia, saatetaan joutua näyttelyn järjestäminen peruuttamaan suunnitellulla ajankohdalla ja siirtämään toiselle ajankohdalle.

Oletuksena voidaan pitää, että 3.6.2020 suunniteltu avajaistapahtuma peruutetaan. Mikäli näyttely voidaan järjestää kesäkuussa, on mahdollista järjestää näyttelyn päättäjäiset 30.6.2020, joka olisi vastakohta avajaisille.

Muutoin juhlanäyttelyn kohtalo seuraa tulevia tapahtumia ja näyttely pyritään järjestämään, jos se on mahdollista (olettaen, että se joudutaan alkuperäiseltä ajankohdaltaan siirtämään) vuoden 2020 aikana.

Osumat: 2949